Projectvloeren

Kantoorvloeren die het verschil maken.

Projectvloeren

Kantoorvloeren die het verschil maken.

Over ons

Heeft u tijdelijk kantoormeubilair nodig? Of heeft u behoefte aan nieuwe ergonomische werkplekken? Staat er een (interne) verhuizing gepland en wilt u een bezemschone oplevering?

Een goed fundament is het belangrijkste ingrediënt voor succes!

Jouw kantoorvloer is niet zomaar een vloer – het is de fundering waarop je bedrijf floreert. Deze moet dus goed en weloverwogen gekozen zijn. Daar kan onze partner Matrix Projectvloeren je als geen ander bij helpen. 

De stijlvolle én slijtvaste bedrijfs- en kantoorvloeren van Matrix Projectvloeren sieren sinds jaar en dag bedrijfsruimtes, kantoortuinen en flexibele werkplekken door het hele land. Kwaliteit waarvoor je nooit teveel betaalt. En ook nog eens gelegd door stoffeerders die vloeren strakker leggen dan wie ook. Of je stijl nu neigt naar een zacht projecttapijt of een natuurlijk linoleum, Matrix Projectvloeren heeft het allemaal.

De perfecte kantoorvloer passend bij uw bedrijf!
Elke organisatie heeft een eigen karakter en eigen wensen. Daar hoort een unieke vloer bij. Kies uit een brede collectie, denk bijvoorbeeld aan:

  • Projecttapijt: Comfortabel, stijlvol en zelfs luchtzuiverend voor een gezondere werkomgeving.
  • PVC vloeren: Natuurgetrouwe uitstraling variërend van eikenhout tot leisteen.
  • Rubber vloerbedekking van Nora®: Ultra-duurzaam, voldoet aan hoge milieu- en veiligheidseisen en is onverwoestbaar. Ideaal als uw vloer veel te verduren heeft. 
  • Linoleumvloeren: Een echt natuurproduct van onder meer Formo en DLW, vervaardigd uit houtmeel, hars en jute. Deels gerecycled. 
  • Het Wetroom Concept is uitermate geschikt voor keukens en badkamers.
  • En meer!


Dit zijn de merken waar we mee werken
Formo en DLW

Deskundig advies voor de beste vloerkeuze
Overweldigd door opties? De vloerspecialisten van Matrix Projectvloeren adviseren je graag! Zij stappen dagelijks bij veel verschillende bedrijven over de drempel en hebben een scherp oog voor de functie van uw pand; aan een winkelvloer kleven nu eenmaal andere eisen dan aan die van een school of horecagelegenheid.

Onderhoud & Bescherming
Eenmaal geïnstalleerd, verdient je vloer de beste zorg. Ontdek de tips voor vloerbescherming of kies voor Matrix Projectonderhoud voor een blijvende glans en kwaliteit. Onze experts verstaan hun vak. Zo kun jij zich richten op dat van jou.


Kwaliteit, comfort en klasse binnen handbereik
De kantoorvloeren en gerenommeerde merken van Matrix Projectvloeren gaan al decennialang mee. Zoek niet verder! Met Matrix Projectvloeren haal je kwaliteit in huis zonder concessies te doen aan comfort en elegantie. Ben je klaar voor een transformatie? Neem contact met ons op en ontdek de beste vloeroplossingen voor jouw bedrijf!