Akoestiek

Verhoog de kwaliteit op de werkvloer.

Akoestiek

Verhoog de kwaliteit op de werkvloer.

Over ons

Heeft u tijdelijk kantoormeubilair nodig? Of heeft u behoefte aan nieuwe ergonomische werkplekken? Staat er een (interne) verhuizing gepland en wilt u een bezemschone oplevering?

Het wordt nog weleens vergeten wat het belang is van goede akoestiek op een werkplek. Je medewerkers zijn productiever en kunnen zich beter concentreren zonder achtergrondgeluiden. Het vermindert stress, verbetert de communicatie tussen collega’s en de akoestische panelen geven de werkplek ook een goede uitstraling. Want zeg nou zelf, werken in een mooi pand verhoogt toch ook jouw werkgeluk?

Veelzijdige akoestische panelen van topkwaliteit
Van de Wetering werkt graag met de akoestische panelen van de Nederlandse fabrikant DUTCHCREEN. DUTCHCREEN staat bekend om haar topkwaliteit en veelzijdigheid. Zij ontwikkelen akoestische panelen die in iedere ruimte passen door een brede keuze aan afmetingen en plaatsingsmogelijkheden.

Betere concentratie en minder stress met de MUTE-serie
Een goed voorbeeld is MUTE: een serie akoestische panelen die een hoogwaardige afwerking kent en door zijn stoffen bekleding vriendelijk oogt. De MUTE PANEL kan zowel worden geplaatst tegen muur als plafond, maar ook magnetisch aan de achterkant van een archiefkast. Zelfs het uitvullen van een hele muur is een optie. Zo kan een gehele ruimte worden aangepakt, binnen één consistente stijl. De MUTE-serie is voorzien van een vulling, opgebouwd uit gerecycled textiel. Daardoor worden omgevingsgeluiden gedempt en is geconcentreerd werken geen probleem meer!

De keuze is reuze: maatwerk is ook mogelijk!
Wij geloven niet in one-size-fits-all. Daarom bieden we een breed assortiment aan stoffen en dankzij een eigen productiefaciliteit is maatwerk standaard. Dit alles met vlotte doorlooptijden en tegen een eerlijke prijs.
 

Vier redenen om te kiezen voor akoestische panelen van DUTCHSCEEN
- DUTCHCREEN producten zijn echt Nederlands.
- Van ontwikkeling tot productie, met maar een doel: kwaliteit. We maken gebruik van hoog-waardige materialen, zoals aluminium en stoffen op basis van vlam-vertragend Trevira CS.
- We werken waar mogelijk met verantwoord geproduceerde materialen. Belangrijke onderdelen van de producten zijn opgebouwd uit gerecyclede materialen. Daarom is 95% van het eindproduct recyclebaar.
- We zetten medewerkers in met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ook aan spanplafonds en spanwanden is gedacht met Clipso: De toekomst van design
Transformeer je kantoorruimte(s) tot iets spectaculairs met Clipso:

  • Creatieve vormen: Rechthoeken, schuine plafonds, cirkels, elipsvormen of zelfs hyparschalen. Alles is mogelijk!
  • Unieke prints: Van logo's tot sfeerbeelden, met Clipso Wall print wordt elke wand of plafond een echte blikvanger.