Akoestiek

Verhoog de kwaliteit op de werkvloer.

Akoestiek

Verhoog de kwaliteit op de werkvloer.

Over ons

Heeft u tijdelijk kantoormeubilair nodig? Of heeft u behoefte aan nieuwe ergonomische werkplekken? Staat er een (interne) verhuizing gepland en wilt u een bezemschone oplevering?

Producten
Een goede akoestiek is voor iedere werkomgeving van groot belang. Het verhoogt het comfort en de productiviteit en vermindert afleiding en stress. DUTCHCREEN heeft een serie akoestische panelen ontwikkeld die bijzonder veelzijdig is toe te passen in iedere ruimte door een brede keuze aan afmetingen en plaatsingsmogelijkheden. Topkwaliteit panelen van Nederlands fabrikaat voor een hele scherpe prijs en uiteraard te combineren met het assortiment aan scheidingswanden.
Akoestische panelen
Een goede akoestiek is voor iedere werkomgeving van groot belang. Het verhoogt comfort en productiviteit en daarbij worden afleiding en stress verminderd. DUTCHCREEN heeft met de MUTE een serie akoestische panelen ontwikkeld die een hoogwaardige afwerking kent en door zijn stoffen bekleding vriendelijk oogt.
Eindeloze toepassingen
Iedere ruimte heeft zijn eigen behoeften, zowel visueel als akoestisch. De MUTE PANEL kan zowel worden geplaatst tegen muur als plafond, maar ook magnetisch aan de achterkant van een archiefkast. Zelfs het uitvullen van een hele muur is een optie. Zo kan een gehele ruimte worden aangepakt, binnen één consistente stijl.
Presteren
Goede akoestiek maakt werken comfortabeler. Bovendien is wetenschappelijk bewezen dat het zorgt voor betere concentratie en minder stress. De MUTE-serie is voorzien van een vulling, opgebouwd uit gerecycled textiel.
Flexibiliteit in maten & kleuren
Wij geloven niet in one-size-fits-all. Daarom bieden we een breed assortiment aan stoffen en dankzij een eigen productiefaciliteit is maatwerk standaard. Dit alles met vlotte doorlooptijden en tegen een eerlijke prijs.
Kwaliteit zonder consessie
DUTCHCREEN producten zijn echt Nederlands. Van ontwikkeling tot productie, met maar een doel: kwaliteit. We maken gebruik van hoog-waardige materialen, zoals aluminium en stoffen op basis van vlam-vertragend Trevira CS. Maar kwaliteit betekent voor ons meer dan dat. We werken waar mogelijk met verantwoord geproduceerde materialen en zetten medewerkers in met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Duurzaam
We zijn er trots op dat we keuzes maken waarbij eerlijke productie en een zo laag mogelijke milieubelasting een belangrijke rol spelen. Zo worden belangrijke onderdelen van de producten opgebouwd uit gerecyclede materialen en is 95% van het eindproduct recyclebaar.
Clipso
De mogelijkheden met Clipso spanplafonds en spanwanden zijn eindeloos. Het flexibele kunststof profiel maakt het mogelijk om niet alleen rechthoeken te monteren maar ook schuine plafonds of wanden is geen enkel probleem. Het is zelfs mogelijk om cirkels, elipsvormen of hyparschalen te realiseren met dit innovatieve spansysteem.
Clipso wallpaint
Met Clipso Wall print kunnen wij naadloos wanden en plafonds voorzien van een haarscherpe print. Of u nu kiest voor het printen van uw logo in huisstijlkleuren of voor een sfeerbeeld uit de regio. Wij maken van elke muur of plafond een echte Eye Catcher.