Kantoormeubelen

Opzoek naar kantoormeubelen? Wij bieden een brede collectie aan zowel in het lage segment als het hoge.

Kantoormeubelen

Op zoek naar kantoormeubelen? Wij bieden een brede collectie aan zowel in het lage segment als het hoge.

Over ons

Heeft u tijdelijk kantoormeubilair nodig? Of heeft u behoefte aan nieuwe ergonomische werkplekken? Staat er een (interne) verhuizing gepland en wilt u een bezemschone oplevering?

Brede collectie voor ieders portemonnee

Ben je op zoek naar (thuis)kantoormeubilair? Wij bieden een brede collectie aan voor ieders portemonnee. Of het nu gaat om budgetvriendelijke opties of topsegment, wij hebben het allemaal in onze veelzijdige collectie. We hebben alles wat je nodig hebt, nieuw of gebruikt!

Heb je zelf een gebruikt kantoormeubel? Laat het ons weten, we zijn altijd geïnteresseerd om tegen een eerlijk bod ons assortiment uit te breiden.

2ehands

Waarom nieuw kopen als het ook tweedehands kan? Wij houden ons al jarenlang bezig met de inkoop van gebruikte kantoormeubels. Herontdek kwaliteit met onze zorgvuldig geïnspecteerde tweedehands collectie. We verkopen topkwaliteit tegen een heel aantrekkelijke prijs. Dat kan voordelig uitpakken!

Natuurlijk werkt het ook andersom: wil je vanwege de (her)inrichting van je kantoor of werkplek je oude bureau, kast of (bureau)stoel weg doen? Dan is weggooien zonde. Wij zijn altijd geïnteresseerd om ons assortiment uit te breiden en deze tweedehands kantoormeubilair over te kopen tegen een eerlijk bod, mits in goede staat.

> Bezoek onze webshop voor onze tweedehands parels!

Bureaus

Een goed bureau moet er niet alleen mooi uitzien, maar het moet ook ergonomisch en aanpasbaar zijn. Op die manier zorg je ervoor dat je lichamelijke klachten zoals rug- en nekpijn bij jouw medewerkers voorkomt. Door regelmatig van werkpositie te veranderen met onze elektrische zit-sta bureaus blijft je medewerker alert.

Ons aanbod in bureaus is veelzijdig, van nieuw tot gebruikt en uitsluitend van hoogwaardige kwaliteit. Onze bureaubladen kunnen worden voorzien van meer dan 68 kleuren, met als optie Forbo furniture Linoleum. Dat is een kwalitatief hoogwaardig en onderscheidend product met een natuurlijke en warme matte uitstraling zonder vingerafdrukken op het oppervlak!

> Benieuwd hoe zo’n bureau er in het echt uit ziet? Vraag een vrijblijvende proefplaatsing aan en ervaar het zelf!

Kasten

Geordende kasten verminderen afleiding en maken het eenvoudiger om belangrijke documenten en benodigdheden te vinden. Én goed ontworpen kasten zorgen voor ruimte-efficiëntie zodat er weinig vloeroppervlak nodig is. Ons aanbod in kasten is uitgebreid. Voor iedere stijl kun je bij ons terecht.

> Bekijk ons assortiment of neem contact met ons op

Stoelen

Goede ondersteuning en comfort zijn essentieel voor een goede stoel. Of het nu een normale stoel of een ergonomische bureaustoel betreft. Jouw medewerkers moeten er immers lange dagen geconcentreerd en in een goede houding op kunnen werken. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de perfecte stoel uit te kiezen. Daar helpen we je graag bij.

> Vraag een gratis proefplaatsing aan

Lampen

Verlichting is belangrijk voor het functioneren van je werknemers. Het vermindert de belasting van de ogen en voorkomt vermoeidheid. Maar het zorgt ook voor de juiste sfeer op kantoor. Het gebruik van verschillende type verlichting biedt optimale balans.

> Bekijk ons assortiment of neem contact met ons op

Accessoires

​​Uiteraard bieden wij ook verschillende functionele accessoires aan de werkplek van jouw medewerkers te verbeteren. Denk hierbij aan: Monitorarmen, kabelmanagement, voetsteunen, laptophouders, whiteboards en glassboards.

> Bekijk ons assortiment of neem contact met ons op

Merken

Deze merken kunnen wij leveren: Pedrali, Anonima Castelli, Cube Design, Magis, Weltevree, Zilenzio, Werkwaardig, Rim, Dutchcreen en Lega