Kantoormeubelen

Opzoek naar kantoormeubelen? Wij bieden een brede collectie aan zowel in het lage segment als het hoge.

Kantoormeubelen

Opzoek naar kantoormeubelen? Wij bieden een brede collectie aan zowel in het lage segment als het hoge.

Over ons

Heeft u tijdelijk kantoormeubilair nodig? Of heeft u behoefte aan nieuwe ergonomische werkplekken? Staat er een (interne) verhuizing gepland en wilt u een bezemschone oplevering?

2ehands
Wij houden ons al jarenlang bezig met de inkoop van gebruikte kantoormeubelen. Een technische en cosmetische inspectie blaast onze 2e hands collectie een nieuw leven in. Op deze manier verkopen wij topkwaliteit tegen een heel aantrekkelijke prijs. U kunt hieruit uw voordeel halen.
Bureaus
Ons aanbod in bureaus is veelzijdig. Van een vast bureau tot zit/sta elektrisch, nieuw of gebruikt het maakt ons niet uit. Onze elektrisch Zit-Sta bureau zijn uitgerust met een innovatieve app voor Windows, Apple en Android. Onze bureaubladen kunnen worden voorzien van meer dan 68 kleuren, met als optie Forbo furniture Linoleum. Dat is een kwalitatief hoogwaardig en onderscheidend product met een natuurlijke en warme matte uitstraling dat uitnodigt tot aanraken. Hoewel het uitnodigt om aangeraakt te worden, blijven er geen vingerafdrukken achter op het oppervlak.
Kasten
Ons aanbod in kasten is uitgebreid. Voor iedere stijl kunt u bij ons terecht. Daarnaast willen wij ons assortiment nog breder maken. Heeft u een kast niet meer nodig en wilt u deze kwijt? Dan komen wij graag langs voor een aantrekkelijk bod!
Stoelen
Wilt u uw oude (bureau)stoel weg doen? Dan is weggooien zonde. Wij zijn altijd geïnteresseerd in het kopen van oude stoelen, mits in goede staat. Hier tegenover bieden wij een eerlijk bod. Of bent u toe aan nieuwe bureau(stoelen) op kantoor? Tegen een scherpe prijs blaast u uw kantoor een nieuw leven in.
Lampen
Verlichting is belangrijk voor het functioneren van uw werknemers. Maar het zorgt ook voor de juiste sfeer op kantoor. Het gebruik van verschillende type verlichting biedt optimale balans.
Accessoires
Wij bieden verschillende accessoires aan om uw werkervaring zo fijn mogelijk te maken. Denk hierbij aan: Monitorarmen, kabelmanagement, voetensteunen, laptophouders, whiteboard en glasboarden.
Merken
Deze merken kunnen wij leveren: Pedrali, Anonima Castelli, Cube Design, Magis, Weltevree, Zilenzio, Werkwaardig, Rim, Dutchcreen en Lega