Kantoorinrichting

Al meer dan 25 jaar solide partner in de (her)inrichting van kantoorruimte.

Kantoorinrichting

Al meer dan 25 jaar solide partner in de (her)inrichting van kantoorruimte.

Over ons

Heeft u tijdelijk kantoormeubilair nodig? Of heeft u behoefte aan nieuwe ergonomische werkplekken? Staat er een (interne) verhuizing gepland en wilt u een bezemschone oplevering?

Voor een totaalinrichting van uw kantoor


Een optimale (thuis)kantooromgeving is cruciaal voor zowel de productiviteit als het welzijn van jouw medewerkers. Goede bureaus, kasten, stoelen, lampen en accessoires zijn erg belangrijk. Met meer dan 25 jaar ervaring snappen wij dat als geen ander.

Goed ontworpen en kwalitatief hoogwaardige kantoormeubelen en -accessoires zorgen niet alleen voor een mooi ingericht kantoor, maar bevorderen ook de gezondheid, efficiëntie en algehele tevredenheid van medewerkers. Het is een investering die zowel op korte als op lange termijn zijn vruchten afwerpt. Een blije medewerker draagt immers bij aan het werkgeluk!


Je hoeft je geen zorgen te maken over het (her)inrichten van je kantoor. Dit nemen wij graag voor je uit handen. Zodra jouw wensen bij ons bekend zijn regelen wij alles van A tot Z. Om jouw droomwerkplek te realiseren werken wij samen met erkende professionals in hun vakgebied. Zo nemen wij jouw werk uit handen. Heb je behoefte aan hulp en professioneel advies? Vraag dan vrijblijvend een gratis interieuradvies aan.

Kantoormeubelen

Opzoek naar kantoormeubelen? Wij bieden een brede collectie aan zowel in het lage segment als het hoge.

Lees meer

Raamdecoratie

Van de Wetering werkt samen met Lega. Lega gespecialiseerd in het produceren van binnen zonwering. Dit familiebedrijf is gevestigd in Zwijndrecht.

Lees meer

Projectvloeren

Kantoorvloeren die het verschil maken

Lees meer

Akoestiek

Verhoog de kwaliteit op de werkvloer.

Lees meer

Advies

Kies uw interieur bewust.

Lees meer