Advies

Kies bewust uw interieur.

Advies

Kies bewust jouw interieur.

Over ons

Heeft u tijdelijk kantoormeubilair nodig? Of heeft u behoefte aan nieuwe ergonomische werkplekken? Staat er een (interne) verhuizing gepland en wilt u een bezemschone oplevering?

Herken je jezelf in onderstaande behoeftes?

  • Ik wil een make-over of een verbouwing van mijn kantoor gaan doen en wil het direct goed aanpakken want ik wil er jarenlang mee vooruit. Maar ik heb nog geen concreet plan en professioneel advies.
  • De sfeer en uitstraling moet bij mijn bedrijf passen en het moet als een fijn thuis voelen voor mij en mijn medewerkers. Maar er is zoveel keuze.
  • Mijn werkplek moet praktisch zijn ingericht met de juiste ergonomische meubels, vloer, kleuren en materialen die matchen, verduisterende en sfeervolle raamdecoratie en het liefst ook een beetje duurzaam. Maar waar begin ik? 

Geen zorgen, wij gaan je helpen! Deze keuzemomenten zijn onderdeel zijn van een vrijblijvend interieuradvies gesprek waarin we je graag op weg helpen naar het interieur dat bij jouw werkplek past.

Al meer dan 25 jaar richten wij dagelijks werkplekken praktisch en stijlvol in volgens de wensen van onze klanten. Wij snappen dus als geen ander wat jouw behoeftes en overwegingen zijn. Leg tijdens een basis adviesgesprek jouw plannen op tafel. Samen met onze werkplekregisseur bespreek je verschillende mogelijkheden en worden al jouw ideeën gestructureerd. We kunnen zelfs de meubels van je keuzes vast neerzetten zodat je kunt testen of ze bij je passen met een proefplaatsing.

Na een interieur adviesgesprek beloven dat je..
- de plannen voor jouw werkplek helder hebt;
- bewuste keuzes kunt maken over de inrichting van jouw droomwerkplek;
- een goede planning hebt wat betreft de metamorfose van je werkplek;.
- sneller kan schakelen met jouw werkplekregisseur en specifieke vragen direct kunt afvinken;
- verzekerd bent van een sfeervol eindresultaat als je met ons gaat samenwerken. Ook uitvoering en afstyling kan je door onze vakmensen laten doen;
- er een rode draad in de verbouwing zit;
- het hele project goed te overzien is en gestructureerd verloopt dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van het volledig inrichten van de werkplek.

Wij bieden je alle mogelijkheden om een prachtige werkplek te realiseren. Het eerste adviesgesprek is gratis en geeft jou duidelijkheid over concrete stappen richting jouw droominterieur. Wij kunnen het en helpen je graag, laten we jouw wensen tijdens een uitgebreid interieuradvies samen bespreken.

> Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek in