Advies

Kies bewust uw interieur.

Advies

Kies bewust jouw interieur.

Over ons

Heeft u tijdelijk kantoormeubilair nodig? Of heeft u behoefte aan nieuwe ergonomische werkplekken? Staat er een (interne) verhuizing gepland en wilt u een bezemschone oplevering?

Bewustwording
Veel mensen die een make over of een verbouwing willen realiseren willen het graag direct goed doen. Want je werk immers jaren in het gekozen interieur. Dus de sfeer en uitstraling moeten bij jou passen om het fijne thuisgevoel te ervaren. Je komt voor veel keuzemomenten te staan die onderdeel zijn van een interieuradvies gesprek. Denk aan vragen als: • Welke meubels heeft u nodig? • Welke vloer is geschikt voor jouw werksituatie? • Welke kleuren en materialen matchen met elkaar? • Weke raamdecoratie is verduisterend en sfeervol? • Hoe kan ik mijn werkplek duurzaam inrichten? Dat begrijpen wij want ons vak is het om werkplekken praktisch en stijlvol in te richten. Wij helpen jou daarom graag op weg naar het interieur dat bij jouw werkplek past. Leg tijdens een basis adviesgesprek jouw plannen op tafel. Samen met onze werkplekregisseur bespreek je verschillende mogelijkheden en worden al jouw ideeën gestructureerd. Welke meubels heeft u nodig? Welke vloer is geschikt voor jouw werksituatie? Welke kleuren en materialen matchen met elkaar? Weke raamdecoratie is verduisterend en sfeervol? Hoe kan ik mijn werkplek duurzaam inrichten? Dat begrijpen wij want ons vak is het om werkplekken praktisch en stijlvol in te richten. Wij helpen jou daarom graag op weg naar het interieur dat bij jouw werkplek past. Leg tijdens een basis adviesgesprek jouw plannen op tafel. Samen met onze werkplekregisseur bespreek je verschillende mogelijkheden en worden al jouw ideeën gestructureerd.
Wat levert het je op?
Je kan bewuste keuzes maken, bent verzekerd van een sfeervol eindresultaat en een goede planning wat betreft de metamorfose van je werkplek. Op basis van een goed adviesgesprek heb je de plannen voor jouw werkplek helder. Je kan sneller schakelen en specifieke vragen direct afvinken. Er zit een rode draad in de verbouwing, het hele project is goed te overzien en verloopt gestructureerd dankzij onze ervaring op het gebied van het volledig inrichten van de werkplek.
Van interieuradvies tot complete styling
Wij bieden jou meerdere mogelijkheden om een prachtige werkplek te realiseren. Het eerste adviesgesprek is gratis en geeft jou duidelijkheid over concrete stappen richting jouw droom interieur. Is professioneel advies voor jou alleen de eerste stap? Want jij laat niets aan het toeval over en je wilt jouw interieur tot in de puntjes laten stylen? Dan ben je bij de Werkplekregisseur aan het juiste adres. Want ook uitvoering en afstyling kan je door onze vakmensen laten doen. Wij kunnen het en helpen je graag, laten wij jouw wensen tijdens een uitgebreid interieuradvies samen bespreken.